Wij halen het beste uit ieder kind!
Wij halen het beste uit ieder kind!
Volg ons op Twitter GMR
Volg ons op Twitter GMR

GEZOCHT: leerkracht SBO It Oerset voor nieuw te starten groep

Voor SBO It Oerset in Heerenveen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste leerkracht (0,6-1 FTE). We zoeken een pedagogisch sterke collega met goede sociale en contactuele eigenschappen die ons betrokken team komt versterken.
lees meer ...

GEZOCHT: enthousiaste juf of meester voor leuke groep 4/5

Voor OBS de Optimist in Heerenveen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste juf/meester die het team komt versterken.
lees meer ...

OBS Skoatterwiis ontvangt vignet Gezonde School

Op woensdag 24 mei hebben de kinderen en medewerkers van OBS Skoatterwiis samen met wethouder Broekhuizen het vignet Gezonde School onthuld. Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen.
lees meer ...

Tjongerschool ook komende vier jaar Begaafdheidsprofielschool

De Tjongerschool in Mildam, behorend tot Ambion, heeft op 4 april jl. bezoek gehad van de visitatiecommissie van de vereniging Begaafdheidsprofielscholen. De commissie was unaniem: de Tjongerschool mag ook de komende vier jaar het keurmerk BPS voeren.
lees meer ...

Heerenveen binnenkort moderne openbare school rijker: OBS Route 0513

Nog slechts een paar weken en Heerenveen is een moderne, nieuwe openbare school rijker: OBS Route 0513.
lees meer ...

CBS Ds. Hasperschool en OBS Akkrum zijn Gezonde Scholen

2 Leerlingen van CBS Ds. Hasperschool en OBS Akkrum kregen woensdagmiddag het vignet Gezonde School Sport & Bewegen uit handen van wethouder Hans Broekhuizen van gemeente Heerenveen. De directeuren van de basisscholen zijn trots om een Gezonde School te zijn.
lees meer ...

Ouders geven Scholen De Basis een 7,6

Meer dan helft van de ouders met leerlingen op scholen van Scholennetwerk De Basis heeft een online enquete ingevuld en geeft onze scholen gemiddeld een 7,6. Een mooi resultaat waar we trots op zijn.
lees meer ...

Primus en De Basis vanaf nu samen onder de naam Ambion

Op donderdag 9 juni hebben de Onderwijsgroep Primus en Scholennetwerk De Basis samen de holding Ambion opgericht, met als doel de samenwerking een degelijk fundament te geven voor de toekomst.
lees meer ...