Wij halen het beste uit ieder kind!
Wij halen het beste uit ieder kind!
Volg ons op Twitter GMR
Volg ons op Twitter GMR

OBS Skoatterwiis ontvangt vignet Gezonde School

Op woensdag 24 mei hebben de kinderen en medewerkers van OBS Skoatterwiis samen met wethouder Broekhuizen het vignet Gezonde School onthuld. Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen.
lees meer ...

Tjongerschool ook komende vier jaar Begaafdheidsprofielschool

De Tjongerschool in Mildam, behorend tot Ambion, heeft op 4 april jl. bezoek gehad van de visitatiecommissie van de vereniging Begaafdheidsprofielscholen. De commissie was unaniem: de Tjongerschool mag ook de komende vier jaar het keurmerk BPS voeren.
lees meer ...

Heerenveen binnenkort moderne openbare school rijker: OBS Route 0513

Nog slechts een paar weken en Heerenveen is een moderne, nieuwe openbare school rijker: OBS Route 0513.
lees meer ...

CBS Ds. Hasperschool en OBS Akkrum zijn Gezonde Scholen

2 Leerlingen van CBS Ds. Hasperschool en OBS Akkrum kregen woensdagmiddag het vignet Gezonde School Sport & Bewegen uit handen van wethouder Hans Broekhuizen van gemeente Heerenveen. De directeuren van de basisscholen zijn trots om een Gezonde School te zijn.
lees meer ...

Ouders geven Scholen De Basis een 7,6

Meer dan helft van de ouders met leerlingen op scholen van Scholennetwerk De Basis heeft een online enquete ingevuld en geeft onze scholen gemiddeld een 7,6. Een mooi resultaat waar we trots op zijn.
lees meer ...

Primus en De Basis vanaf nu samen onder de naam Ambion

Op donderdag 9 juni hebben de Onderwijsgroep Primus en Scholennetwerk De Basis samen de holding Ambion opgericht, met als doel de samenwerking een degelijk fundament te geven voor de toekomst.
lees meer ...

Nieuwe TOM-School Heerenveen positief beoordeeld Onderwijsinspectie

De Commanderije/Letterbeam, de fusieschool met een nieuw onderwijsconcept in Heerenveen, te weten TOM-School, kreeg op 10 mei jl. een bezoek van de Onderwijsinspectie en werd uiterst positief beoordeeld.
lees meer ...

400ste Leerling voor OBS Het Slingertouw

Op maandag 9 mei vierde OBS Het Slingertouw, onderdeel van Openbaar Scholennetwerk De Basis Heerenveen, de komst van de 400ste leerling. In tegenstelling tot de landelijke ontwikkelingen is er sprake van groei op OBS Het Slingertouw.
lees meer ...