Wij halen het beste uit ieder kind!
Wij halen het beste uit ieder kind!
Volg ons op Twitter GMR
Volg ons op Twitter GMR

Onderwijsinspectie: Compagnonsschool heeft enthousiast team met consistente leiding.

Dinsdag 31 maart kreeg de Compagnonsschool de Onderwijsinspectie op bezoek. De openbare basisschool in De Knipe heeft opnieuw het basisarrangement gekregen en zat heel dicht tegen het predicaat 'goed'.
lees meer ...

18 maart Open Huis scholen De Basis

Bent u op zoek naar een basisschool? Op 18 maart a.s. houden de scholen van De Basis Open Huis. U kunt dan een kijkje nemen bij een school bij u in de buurt.
lees meer ...

16 januari onthulling nieuwe naam ECPO door wethouder Broekhuizen

Vrijdag 16 januari wordt de nieuwe naam van het gebouw waar de Mr. Duisterhoutschool, It Oerset en de bovenschoolse Ondersteunings [...]
lees meer ...

Primus en De Basis overwegen samengaan in holding

Onderwijsgroep Primus (met 13 openbare basisscholen in de gemeente De Friese Meren) en Scholennetwerk De Basis (met 20 openbare scholen voor primair onderwijs en SO/VSO in de gemeente Heerenveen) hebben een verkenning naar bestuurlijk samengaan uitgevoerd. Het uitgevoerde onderzoek wijst uit dat niets zo’n bestuurlijk samengaan in de weg staat, maar dat samengaan in de vorm van een holding de voorkeur heeft boven bestuurlijke fusie.
lees meer ...

Verhuisbericht bestuurskantoor De Basis

Het bestuurskantoor van Scholennetwerk De Basis is verhuisd. Vanaf 5 januari zijn wij gehuisvest in MFA ‘It Skoatterhûs’, Van Leeuwenhoekweg 10, 8451 CN Oudeschoot.
lees meer ...

Vacature directeur OBS Van Kleffens

Voor OBS Van Kleffens zijn we op zoek naar een energieke DIRECTEUR (WTF 0,8 – 1,0) die mensen in hun kracht kan zetten.
lees meer ...

100% geslaagden op de Meester Duisterhoutschool

Donderdag vier december hebben Quinty van der Burgt, Jules Vloet van de VSO locatie Oosterwolde en Tiffany Mulder en Inge Roskam van de VSO locatie Heerenveen, hun examen afgelegd m.b.t. de Branchegerichte cursus 'Werken in de keuken'. Alle vier kandidaten zijn geslaagd.
lees meer ...

Sociale veiligheid hoog op Van Kleffens volgens inspectie

Obs Van Kleffens viert terecht feest. De school werd door de Onderwijsinspectie bezocht en kreeg een heel dikke voldoende. Vooral op sociale veiligheid werd goed gescoord. Een belangrijke indicator voor deze school. Met deze beoordeling zitten alle scholen van De Basis in het basisarrangement.
lees meer ...