Wij halen het beste uit ieder kind!
Wij halen het beste uit ieder kind!
Volg ons op Twitter GMR
Volg ons op Twitter GMR

GEZOCHT: leerkracht SBO It Oerset voor nieuw te starten groep

GEZOCHT (PER DIRECT)!

Leerkracht 0,6-1 FTE

SBO It Oerset, Heerenveen

 

‘waar je wordt wie je bent’

Eerst het kind en dan de leerling. Dat is waar wij als team van SBO It Oerset voor gaan en staan. Omdat wij groeien, openen wij na de voorjaarsvakantie (per 5 maart) een nieuwe groep. Wij zijn voor deze groep op zoek naar een enthousiaste leerkracht 0,6- 1 FTE.

Je gaat deel uit maken van een bevlogen team waarbij gezamenlijke verantwoordelijkheid op 1 staat. Je krijgt de kans te werken met een kleine groep leerlingen in de leeftijd tot en met tien jaar die jou nodig heeft om de volgende stap in hun ontwikkeling te kunnen zetten.

Wij zoeken een onderzoekende leerkracht die houdt van omgaan met verschillen. Jij bent pedagogisch sterk en kan goed inschatten wat de onderwijsbehoeften zijn van de leerlingen. Door een goed pedagogisch klimaat komen kinderen bij jou in de klas tot bloei!

  • PABO-diploma

  • Goede contactuele, sociale en reflectieve vaardigheden

  • Vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch sterk onderlegd

  • (Stage)ervaring in het speciaal basisonderwijs

  • Master SEN pre

Er is ruimte om eerder (per direct) te starten op It Oerset. Hierdoor word je in de gelegenheid gesteld de school, het team, de werkwijze en de leerlingen te leren kennen voordat de groep opgestart wordt. Het betreft een tijdelijke aanstelling tot 1 augustus 2018. Bij gebleken geschiktheid zijn er mogelijkheden voor verlenging binnen It Oerset danwel andere scholen van Ambion.

De eerste gesprekken vinden plaats in week 4.

Voor vragen kun je contact opnemen met Renske Hoogeveen, directeur It Oerset, telefoonnummer 06-30083856. Ben je enthousiast en wil je deel uitmaken van ons team, dan ontvangen we jouw brief met motivatie graag via e-mail klaske.talsma@ambionholding.nl


Gepubliceerd op: 11 januari 2018