Wij halen het beste uit ieder kind!
Wij halen het beste uit ieder kind!
Volg ons op Twitter GMR
Volg ons op Twitter GMR

Vacature: Consulent HR voor 0,5 fte

Ambion Holding is op zoek naar een Consulent HR voor 0,5 fte
lees meer ...

Leraar worden bij Ambion

Ben jij een enthousiaste, leergierige leerkracht en op zoek naar een moderne en ambitieuze werkomgeving? Dan zoekt Ambion jou!
lees meer ...

Openbaar onderwijs in Heerenveen en Joure financieel gezond

Het openbaar onderwijs in de gemeente Heerenveen en het voormalige Skarsterlân staat er goed voor. Dat blijkt uit de jaarverslagen van Stichting Openbaar Primair Onderwijs De Basis en Onderwijsgroep Primus. Zowel financieel als onderwijskundig laten de stichtingen een positief beeld zien.
lees meer ...

Schakelklas voor kinderen van statushouders in Heerenveen

Scholen, kinderopvang en de gemeente Heerenveen werken samen om schoolgaande kinderen van statushouders de aandacht te geven die zij verdienen. De kinderen gaan daarom vanaf 14 mei 2018 vier dagen in de week naar een gezamenlijke basisschoolgroep en blijven één dag in de week op de eigen school.
lees meer ...

GEZOCHT: leerkracht SBO It Oerset voor nieuw te starten groep

Voor SBO It Oerset in Heerenveen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste leerkracht (0,6-1 FTE). We zoeken een pedagogisch sterke collega met goede sociale en contactuele eigenschappen die ons betrokken team komt versterken.
lees meer ...

GEZOCHT: enthousiaste juf of meester voor leuke groep 4/5

Voor OBS de Optimist in Heerenveen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste juf/meester die het team komt versterken.
lees meer ...

OBS Skoatterwiis ontvangt vignet Gezonde School

Op woensdag 24 mei hebben de kinderen en medewerkers van OBS Skoatterwiis samen met wethouder Broekhuizen het vignet Gezonde School onthuld. Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen.
lees meer ...

Tjongerschool ook komende vier jaar Begaafdheidsprofielschool

De Tjongerschool in Mildam, behorend tot Ambion, heeft op 4 april jl. bezoek gehad van de visitatiecommissie van de vereniging Begaafdheidsprofielscholen. De commissie was unaniem: de Tjongerschool mag ook de komende vier jaar het keurmerk BPS voeren.
lees meer ...